Καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να αντιμετωπίζεις τις οδυνηρές συνέπειες της εγκληματικότητας

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, όπου παρουσιάζεται δραματική αύξηση της εγκληματικότητας, όλοι οφείλουμε να πάρουμε τα μέτρα μας πριν να είναι αργά για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας

Η εταιρεία ΑPOLLON SECURITY SOLUTIONS έχει επικεντρωθεί στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών. Με πρωταρχικό σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη έχουμε δημιουργήσει Υπηρεσίες Ασφαλείας  όπως είναι η Υπηρεσία της Άμεσης Επέμβασης η οποία εγγυάται τη προστασία τη δική σας και των αγαπημένων σας προσώπων.

Γιατί να επιλέξω την Υπηρεσία της Άμεσης Επέμβασης

Η Άμεση Επέμβαση σώζει ζωές. Ο μειωμένος αριθμός ατόμων στις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας καθώς και η αύξηση της εγκληματικότητας έχουν ως αποτέλεσμα τη μη έγκαιρη ανταπόκριση στα διάφορα περιστατικά βίας και εγκληματικότητας. Η υπηρεσία της Άμεσης επέμβασης εγγυάται ταχύτερο χρόνο απόκρισης σε περίπτωσης σήματος ενώ προστατεύει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε τυχόν έκτακτη ανάγκη.

Όταν το σύστημα συναγερμού της οικίας ή της επιχείρησης σας δώσει σήμα, οι έμπειροι και εξειδικευμένοι χειριστές θα ειδοποιήσουν αμέσως την Αστυνομία. Όμως μόνο αυτό δεν αρκεί καθώς μπορεί να μεσολαβήσει μεγάλο χρονικό διάστημα έως ότου να φτάσουν στο σημείο του περιστατικού.

Επιλέγοντας την υπηρεσία της Άμεσης επέμβασης της ΑPOLLON SECURITY SOLUTIONS εξασφαλίζετε την επέμβαση οχήματος της εταιρείας το οποίο θα είναι επανδρωμένο με ειδικά εκπαιδευμένους φρουρούς ασφαλείας ώστε να επιληφθούν το περιστατικό άμεσα και αποτελεσματικά.

 

Η ΑPOLLON SECURITY SOLUTIONS είναι στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες ετησίως. Επικοινωνήστε σήμερα με τους Σύμβουλους Ασφαλείας της εταιρείας ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες που έχετε πάνω στο κομμάτι της Ασφάλειας.